Harta site-ului
Ajutor
Servicii de ghidare în carieră la un click distanță!
Servicii de ghidare în carieră la un click distanță!

SOFM Dubăsari oferă servicii de ghidare în carieră prin intermediul platformei CCP (Cognitrom Career Planner) care până în anul 2021 puteau fi accesate doar fizic, la sediul subdiviziunii teritoriale.
În prezent, platforma CCP poate fi accesată și de la distanță, de către orice utilizator! Pentru aceasta, persoana are nevoie doar de telefon, tabletă, sau calculator, cu conectare la rețeaua de internet.
Platforma electronică CCP este un instrument util pentru ghidarea în carieră a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, a şomerilor, precum și a elevilor și cadrelor didactice. Scopul acestei platforme este de a permite beneficiarilor chiar de la cea mai fragedă vârstă să se autocunoască, să exploreze lumea educațională și ocupațională, să identifice opțiunile potrivite și să-și planifice cariera.
Persoanele care își doresc un loc de muncă, dar nu știu în ce domeniu s-ar regăsi, sunt îndemnate să acceseze site-ul www.cariera.anofm.md, să butoneze „Test Cariera”, să completeze câmpurile solicitate, astfel lăsând o cerere către SOFM. Specialistul SOFM va recepționa mesajul și va expedia datele de acces pe platformă.
Pentru a vedea pașii de urmat pentru utilizarea corectă a Platformei CCP de la distanță, puteți vizualiza ghidul video, accesând https://testcariera.anofm.md/ghid-video/, conceput pentru a oferi informație în acest scop.
Totodată, doritorii se pot adresa la subdiviziunea teritorială pentru ocuparea forței de muncă pentru a beneficia de servicii de ghidare în carieră prin intermediul platformei CCP și a găsi locul de muncă potrivit.
Este de menționat faptul că subdiviziunea teritorială a fost dotată cu platforma CCP cu suportul Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri, cu sprijinul financiar din partea Agenției Austriece pentru Dezvoltare, în cadrul proiectului „Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră”.
Secția pentru Ocuparea Forței de Muncă Dubăsar

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Servicii de ghidare în carieră la un click distanță! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta